Ailemiz, 1973 yılında gıda üretimine İstanbul’un Feriköy semtinde başlamış olup bugüne kadar; unlu mamüller, restoran işletmeciliği, toplu yemek, davet organizasyonları, sosyal tesis ve beach club işletmeciliğini ülkemizin birçok ilinde başarıyla gerçekleştirmiştir.
Bugün bizler ise, ikinci kuşak olarak Atılım Yemek & Catering isimli firmamızı kurarak, geçmişten aldığımız tecrübeyi ve yenilenen hayatımızın gerçekleri olan dijital dünya ile sağlıklı yaşam kavramlarını ön planda tutarak, işini iyi yapan ve sürekliliği olan bir firma olmak amacıyla yola çıktık.
Gelişen yemek trendlerine paralel olarak firmamız, kendine ait 8 marka ile bulut mutfak yatırımına başlamış olup; ilk etapta Anadolu Yakası, Avrupa Yakası ve Türkiye genelinde şubeler açma hedefiyle yola çıkmıştır.
Atılım bulut mutfak olarak 4 farklı konsept te frenchise modelimiz bulunmakta minimum 20 m2 dükkan dan 200 m2 dükkan a kadar farklı işletme modelleri ile anahtar teslim dükkanlar üretip gerekli olan bütün alt yapı yı sağlayıp işin yönetimini frenchise arkadşlarımızla firmamızda bulunan profesyoneller ile birlikte yönetiyoruz
1)ATILIM MUTFAK EV YEMEKLERİ (80 ÇEŞİT PAKET EV YEMEĞİ İLE İSTEDİĞİN RESTORANI AÇABİLİRSİN
2)AÇIK BÜFE BOWL KONSEPTİ İLE İSTENİLEN HER YERDE HIZLI PARA KAZANMA İMKANI
3)ATILIM BULUT MUTFAK 8 MARKA İLE RAKİPLERDEN ÖNE GEÇMEN İÇİN ARADIĞIN FIRSAT
4)COFİCO KAHVE VE HAFİF YEMEĞİ BİRLEŞTİREN YÜKSEK KAZANÇLI FRENCHİSE MODELİ
Atılım Yemek’in bulut mutfak çatısı altında faaliyet gösteren markaları arasında; geleneksel ev yemekleri sunan Atılım Mutfak, ızgara lezzetleriyle öne çıkan Izgaracı Baba, gurme burgerleriyle Burger 78, tavuk severler için Tav & Tav, Asya mutfağına modern dokunuşlar getiren Bowl Asya, tost konseptinde fark yaratan Baziko Tost, mezeleriyle sofralara keyif katan Mezene ve tatlı-kahve tutkunları için Cofico yer alıyor. Bu zengin marka portföyü ile Atılım Yemek, bulut mutfak
Merkez Ülkesi: | Türkiye |
Toplam İşletme Adedi: | 7 |
Toplam Franchise Adedi: | 3 |