BK EXPRESS LOJİSTİK, Franchise Modeliyle Büyümeye Devam Ediyor

Haberin tarihi: 30.03.2024 16:03:20

BK Express Lojistik Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

BK Ekspress Lojistik franchise bayilik başvur

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde köklerini salan BK EXPRESS LOJİSTIK, Türkiye'nin dört bir yanında istihdama ve hizmet kalitesine katkı sağlamak için franchise modeliyle büyümeye devam ediyor. Şirket, müşteri odaklı hizmet anlayışı ve genişleyen taşımacılık ağıyla sektörde önemli bir konuma sahip.

BK Express Lojistik Franchise BayilikKurucusu Berk Mete olan şirket, temel amacı A noktasında bulunan bir paketi en güvenli ve sağlıklı şekilde B noktasına ulaştırmaktır. Bu misyon doğrultusunda paketin özellikleri, mesafesi veya cinsi ne olursa olsun, BK Express Lojistik her zaman güvenilir bir hizmet sunmayı taahhüt etmektedir.
Şirketin, dünya markalarıyla yaptığı anlaşmalar sayesinde uluslararası taşımacılık alanında da başarılı çalışmalara imza attığı bilinmektedir. Taşımacılık ağını genişleterek, moto kuryeden drone'a, araçtan frigolu araca kadar çeşitli taşıma seçenekleri sunan şirket, müşterilerin her türlü talebini karşılamak için çaba göstermektedir.

Bir diğer önemli özellikleri ise, göndericiden alıcıya kadar tüm süreçlerde müşterilerin karşısında bir muhatap bulunabilmesidir. Bu iletişim sistemi, şirketi diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biridir. Gönderen, alıcı veya kurye herhangi bir sorunla karşılaştığında kolayca bir destek alabilmektedir.

BK Express Lojistik Franchise BayilikBK EXPRESS LOJİSTIK TAŞIMACILIK GIDA İTH. İHRC. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. olarak, sadece iş yapmanın ötesine geçerek, her bireyi kendi işinin patronu yapmayı ve işsizlik oranlarını azaltmayı hedeflemektedir. Bu amaçla başlatılan franchise modeli, ülke genelinde istihdamın artırılmasına ve ekonomiye katkı sağlanmasına yardımcı olmaktadır.

Franchise modeliyle yeni bayiler açılarak, pazarın daha hızlı bir şekilde genişlemesi ve daha fazla talebin karşılanması hedeflenmektedir. Franchise olacak bireylerin, minimum ofis gereksinimlerini karşılamaları için gerekli desteği sağlayan şirket, eğitimler ve operasyonel desteklerle yeni işletmelerin başarılı olmalarını sağlamaktadır.

BK Express Lojistik, Türkiye'nin tek franchise fuarları olan Be My Franchise'a katılım sağlayacak. Franchise Fuarı, 18-21 Nisan tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'da gerçekleşecek ve BK Express Lojistik, yenilikçi iş modelini ve franchise fırsatlarını ziyaretçilere tanıtacak. Şirket, fuar boyunca standında potansiyel iş ortaklarıyla buluşacak ve büyüme hedeflerini paylaşacak.

BK Express Lojistik Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

BK Ekspress Lojistik franchise bayilik başvur