Kare Baklava'dan Franchise Fırsatı - Dubai , Japonya, Almanya,Suudi Arabistan, Irak gibi ülkelere ihracat yapan

Haberin tarihi: 16.06.2022 14:06:11

Kare Baklava Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Kare BaklavaFranchise bayilik

Firmamız 2008 yılından bu yana baklava sektöründe olup , 2011 yılında şirketleşerek Kare Baklava kurumsal kimliği ile Gaziantep merkez , Adana bayi-şube ve Türkiye nin başta İstanbul olmak üzere bir çok bölgesine dağıtım yapan , bununla beraber Dubai , Japonya, Almanya,Suudi Arabistan, Irak gibi ülkelere ihracat yapan ve  hem fiziksel şubelerinde hem de karebaklava.com.tr adresli online sitesinde satış yapmaktadır. 

Kare Baklava Franchise BayilikAlanında Gaziantep teki firmalar içerisinde en önde gelen firmalardandır. Kalitemiz başta gerek Gaziantep te gerekse dağıtım yaptığımız tüm bölgelerde ön plana çıkmaktadır. Firmamızın sloganı olan “ İşin özün kalitedir “. Gerek satışta gerek üretimde ana felsefemiz öncelikle kaliteden ödün vermemektedir.Yaptığımız işin daima en kaliteli olması için sürekli kendimizi geliştirmekteyiz.

Firma temel konseptlerimize ve kalite politikasına uygun olarak franchise vermeye düşünmekteyiz. Bu  modelde temel önceliğimiz kurum  kimliğimizi yansıtacak olan firmalarla bu nevi bir ilişki içerisine girerek, öncelikle Türkiye çapında ulusal bir marka olma yolunda ilerlemektir. Franchise modelimizde franchise verilecek firmaların görsel ve mimarı konseptleri firmamızın mimari ve dekorasyon ekibimiz tarafından planlanmakta ve teknik olarak uygulanmaktadır.

Kare Baklava Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Kare BaklavaFranchise bayilik