Peynirmatik Franchise ile Büyüyor! - "Damaktan Kalbe"

Haberin tarihi: 4.08.2022 15:08:18

Peynirmatik Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Peynirmatik franchise bayilik başvur

Pazarda Başlayan Yolculuğumuz Salih Kardeşler ünvanıyla 2002 senesinde pazarcılığa başladık. Kısa bir süre içerisinde pazarcılıkta ün ve güven kazandık. 

Peynirmatik Franchise ile BüyüyorYoğun talep üzerine PEYNİRMATİK markasıyla ilk şubemizi açtık. Müşteri memnuniyeti her geçen gün iş yoğunluğumuzu arttırdı. Bu sebeple şube yetersiz kalınca ikinci şubemizi açtık. Kısa bir zaman  içerisinde İzmir’in her yerinden müşteri akınına uğradık. Müşterilerimizin  talepleri üzerine İzmir’in birçok yerinde şubeler açtık. 2020 yılında ise yüksek talep üzerine bayilikler vermeye başladık. 

2020 senesinin sonlarında İzmir dışındaki bayilik başvurularına cevap vermeye başladık. Anahtar teslim kurulum yaptığımız franchise hizmetimizde, 3 ayri model bulunmaktadır. 

 

Peynirmatik Franchise ile Büyüyor1. Peynirmatik Mini 
2. Peynirmatik Midi 
3. Peynirmatik Maxi 

Her m²’ye uygunlukta kurulum yapılabilmektedir. Anahtar teslim kurulumumuzda iç dekorasyon,  dış cephe, Işıklandırma, kamera sistemleri, elektrik sistemleri, kasa-terazi sistemleri, barkod ve  yazılım modülleri, modele göre sarküteri dolabı, sütlük, soğuk hava deposu yapılmaktadır. Satış  stantları, raflar, ısıtmalı satış üniteleri, dondurucu dolaplar, pişirme üniteleri gibi envanterleri dahil  ediyoruz.  

Tüm satışa hazır ürünler Peynirmatik tarafından tedarik edilmektedir. Bayiyi basit bir sistem içinde  tutmak adına tüm ürünler kesilmiş, paketlenmiş, etiketlenmiş olarak sevk edilir. Franchise sözleşmesi boyunca tüm reklam, tanıtım, eğitim ve kampanyalar Peynirmatik tarafından  karşılanır ve yapılır. Düzenli ürün ve şube kontrolleri, denetimler, ön muhasebe hizmetleri, danışmanlık hizmetleri  ücretsiz verilir. 

Hedefimiz olan 2022 sonunda 100 şube, 2030 senesinde 81 ilde 1000 şubeye ulaşmak adına sizleride bu yatırıma bekliyoruz.

Peynirmatik Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Peynirmatik franchise bayilik başvur