Bayim Olur musun? Londra’dan bildirecek: The International Franchise Show başlıyor

Franchise dünyasının Londra’daki dikkat çekici buluşmalarından biri olan The International Franchise Show, 17-18 Nisan 2026 tarihlerinde ExCeL London’da kapılarını açıyor. Medyafors İcra Kurulu Üyeleri İlhan Erem ve Serhan Erem, organizasyonu yerinden takip ederek izlenimlerini Bayim Olur musun? portalı okurları için Londra’dan aktaracak.

Oluşturma Tarihi: 06 Nisan 2026 16:42
Bayim Olur musun? Londra’dan bildirecek: The International Franchise Show başlıyor

İlhan Erem - Serhan EremFranchise yatırımına ilgi duyan girişimcileri, büyümek isteyen markaları ve sektör profesyonellerini aynı çatı altında buluşturan The International Franchise Show, bu yıl da Londra’da uluslararası ölçekte güçlü bir buluşmaya hazırlanıyor. Etkinlik, 17 ve 18 Nisan 2026 tarihlerinde ExCeL London’da düzenlenecek. Ziyaretçilere yönelik ücretsiz kayıt imkânı da fuarın öne çıkan unsurları arasında yer alıyor.

Etkinliğin tanıtımında öne çıkan verilere göre fuar, 250’den fazla katılımcı, 60’tan fazla seminer, 1-2-1 kişisel danışmanlık, interaktif alanlar ve uzman rehberliğiyle franchise dünyasına girmek ya da mevcut işini bu modelle büyütmek isteyenler için kapsamlı bir platform sunuyor. Bu yönüyle organizasyon, yalnızca markaların sergilendiği bir etkinlik değil; aynı zamanda yatırım kararlarının şekillendiği, temasların kurulduğu ve yeni iş fırsatlarının değerlendirildiği çok katmanlı bir iş geliştirme zemini olma iddiası taşıyor.

The International Franchise ShowThe International Franchise Show’u öne çıkaran unsurlardan biri de uluslararası ölçeği. Etkinliğin, 25’ten fazla sektörden franchise fırsatları sunduğu, 50’den fazla uluslararası markayı bir araya getirdiği ve farklı ülkelerden gelen katılımcılarla sınır ötesi iş bağlantıları için önemli bir vitrin oluşturduğu vurgulanıyor. Bu çerçevede organizasyon, yalnızca İngiltere pazarına dönük bir ticari etkinlik değil; aynı zamanda uluslararası franchise fırsatlarını değerlendirmek isteyen yatırımcılar ve markalar için önemli bir buluşma noktası niteliği taşıyor.

Organizasyonun kurumsal gücünü artıran unsurlardan biri de International Franchise Association (IFA) desteği. IFA’nın etkinliğin görünür destekçileri arasında yer alması ve fuar içindeki bazı uluslararası alanlarla ilişkilendirilmesi, Londra’daki bu organizasyonun küresel franchise ekosistemi içindeki ağırlığını daha da artırıyor. Franchising alanında dünyanın en tanınmış ve en etkili kurumlarından biri olan IFA’nın bu görünürlüğü, fuarın uluslararası niteliğini güçlendiren önemli unsurlar arasında gösteriliyor.

The International Franchise ShowLondra’daki organizasyonun, yalnızca İngiltere’de yaşayan girişimcilerden değil, Avrupa’daki Türk iş dünyasından da ilgi görmesi bekleniyor. İngiltere’nin yanı sıra Hollanda, Belçika, Almanya ve Fransa’da yaşayan Türk iş insanlarının da fuarı ziyaret etmek üzere kayıt yaptırmaları öngörülüyor. Bu tablo, organizasyonun Türk diasporası açısından da önemli bir franchise ve iş geliştirme buluşması niteliği taşıdığını gösteriyor.

Fuarın konferans ve içerik tarafı da dikkat çekici bir yoğunluk taşıyor. Franchise seçimi, büyüme stratejileri, yatırımcı karar süreçleri ve markaların franchise yapılanmalarına ilişkin çok sayıda oturum, ziyaretçilere yalnızca marka inceleme değil; aynı zamanda franchise sisteminin mantığını, risklerini ve fırsatlarını daha yakından değerlendirme imkânı da sunacak.

The International Franchise ShowZiyaretçi bilgilerine göre fuar, 17 Nisan Cuma günü 10.00-17.00, 18 Nisan Cumartesi günü ise 10.00-16.00 saatleri arasında açık olacak. ExCeL London’ın ev sahibi olması da organizasyonun uluslararası erişim ve lojistik gücünü destekleyen önemli unsurlar arasında yer alıyor.

Bu yıl organizasyonu Bayim Olur musun? açısından özel kılan nokta ise Medyafors’un sahadaki doğrudan varlığı olacak. Medyafors İcra Kurulu Üyeleri İlhan Erem ve Serhan Erem, Londra’daki fuarı yerinden izleyerek dikkat çeken markaları, yatırımcı ilgisini, öne çıkan temaları ve genel fuar atmosferini Bayim Olur musun? portalı okurları için doğrudan sahadan paylaşacak.

Böylece Bayim Olur musun?,  uluslararası franchise ekosisteminin önemli organizasyonlarını yerinde takip eden ve okuruna sahadan içerik taşıyan aktif bir sektör platformu olma yaklaşımını Londra’da da sürdürecek.

Tebrikler..

Özhan Erem

The International Franchise Show London’ın arkasındaki değerli dostlarımı ve tüm ekibi, uluslararası franchise topluluğu için böylesine seçkin bir buluşma noktası oluşturdukları için içtenlikle tebrik ediyorum.

International Franchise Association (IFA)’nın etkinliğe katılımı ve sponsorluğu, organizasyona daha da büyük bir güç, prestij ve uluslararası güven kazandırmaktadır.

Bayim Olur musun? ve Medyafors olarak biz de bu organizasyona her zaman partner fuar ruhuyla yaklaştık; kendi bölgemizde, kendi ekosistemimiz içinde ve Avrupa’daki Türk iş dünyası diasporası nezdinde bu etkinliği tüm içtenliğimizle desteklemeye ve tanıtmaya devam edeceğiz.

Organizatörlere içten başarı dileklerimi sunuyor; verimli görüşmelerle dolu, küresel franchising dünyasında kalıcı iz bırakacak çok başarılı bir fuar geçirmelerini temenni ediyorum.

Özhan Erem
Medyafors A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı