Total Investment Budget
Total Investment Budget

8.000.000 ₺

License Fee
License Fee

--

Profit Margin
Profit Margin

%15 (Net)

Setup Cost per m²
Setup Cost per m²

--

Total Franchise Count
Total Franchise Count

5

Investment Return Period
Investment Return Period

--

Yaprak Dönercisi About

“FAST FOOD’DA DÖNER ZAMANI” 
2002 yılında Türkiye’de faaliyetlerine başlayan Yaprak Dönercisi, 17.500 m² Operasyon ve İnovasyon Merkezi’nde özel marinasyon formülleri ile et ve tavuk mamulleri üreterek, 4 ilde 41 şubesi ve 500’den fazla personeli ile aylık 1 milyonun üzerinde kişiye hizmet sunmaktadır. Geleneksel döner lezzetlerini inovatif dokunuşlarla modern fast food anlayışıyla birleştiren Yaprak Dönercisi, uluslararası kalite ve hijyen standartlarına uygun üretim süreçleriyle sektörde fark yaratmaktadır. 
“Fast Food’da Döner Zamanı” sloganıyla, sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda, her yıl %33 oranında şube sayısını artırarak dünya çapında daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz.   
Franchise Adaylarında Aradığımız Özellikler: Franchise adaylarımızın Yaprak Dönercisi’nin kalite standartlarını benimseyerek, gelişime ve yeniliğe açık, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir yapıya sahip olması önemlidir. Ayrıca, yeterli yatırım gücüne ve işletme sermayesine sahip adaylar tercih edilmektedir. Adaylarımızın Yaprak Dönercisi markasını ve değerlerini koruyarak büyütme sorumluluğunu taşıyabilecek nitelikte olması bizim için kritik bir unsur.   Franchise Sistemimizin İşleyişi: Lokasyon analizinden inşaat sürecine kadar her aşamada titizlikle çalışılarak, bayilerimizin sorunsuz bir açılış yapması sağlanır. Operasyon, satış, lojistik ve eğitim süreçlerinde sunduğumuz destek ile tüm franchise’larımızın standartlarımıza uygun olarak faaliyet göstermesine özen gösteririz. Eğitim ve oryantasyon süreçlerimiz, bayi sahibinden başlayarak tüm personelleri kapsamaktadır. 
Kalite ve müşteri memnuniyetinin sürekli yüksek seviyede tutulabilmesi için operasyonel süreçler ve denetimler düzenli olarak gerçekleştirilir. Yaprak Dönercisi Franchise işletmeciliği yapacak adaylarımız; *Mağaza yönetimi *Envanter takibi *Ürün tedariği ve stok takibi *Personel yönetimi *Mali işler *Paket operasyon *Ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti gibi konularda teorik ve pratik olarak uzman ekiplerimizce eğitime tabi tutulur.
Yaprak Dönercisi
Establishment Year: 2002

Headquarters Country: Turkey
Total Branch Count: 44
Total Franchise Count: 5
Social Media Accounts