Ateş Döner'den Franchise Bedelinde %30 İndirim

Haberin tarihi: 21.06.2022 13:06:23

Ateş Döner Franchise/bayilik başvuru

Ateş Döner Franchise başvurmak için tıklayınız...

Ateş Döner Franchise/bayilik başvuru

2009 yılında egenin incisi Muğla'da faaliyet göstermeye başlayan firmamız bugün, Muğla-Merkez, Kötekli, Milas , Koycegiz , Fethiye , Akyaka , Marmaris, İzmir - Bornova , Aliaga , Torbali olmak üzere toplam da 10 şube ile faaliyetine devam etmektedir.

Ateş Döner Franchise BayilikTürkiye’nin yemek kültüründe en önemli merkezlerinden biri olan Hatay’ın eşsiz yöresel lezzetlerini sunduğumuz Restoran-Fast Food sektöründe 2009 yılında Muğla’da başlayan faaliyetimiz, genişleyerek devam etmektedir. Hatay’ın eşsiz lezzet ve sunumu ile buluşan ATEŞ DÖNER markamız ile çok kısa sürede önemli bir ivme yakalayarak Ege Bölgesi’nin turizm merkezlerinde (Marmaris, Fethiye, Köyceğiz, Milas, İzmir, Aliağa) değerli halkımıza ve ülkemizin yabancı uyruklu misafirlerine hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. 

Döner denilince ilk akla gelen markalardan biri olan ATEŞ DÖNER, özel soslarla marine edilmiş sağlıklı koşullarda üretilen tavuk etinin, geleneksel yöntemlerle üretilen Antakya usulü lavaşımızın özel soslarımızla odun ateşinde bütünleşmiş halidir. Kurumsal ve yüksek hizmet standartlarında, uygun fiyat ve eşsiz lezzetler sunumu temel ilkemiz olup, sahip olduğumuz bu değerleri daha da ileriye taşımak vazgeçilmez çaba ve amacımızdır.

Kalite ve hijyenden ödün vermeyerek %100 doğal ve katkısız geniş ürün yelpazemizle değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Dinamik ve genç bir kadroyla 2009 yılında yola çıkılarak, tarifi bizde saklı olan muhteşem sosumuz ile egenin vazgeçilmez lezzetlerini harmanlayarak siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktan onur ve gurur duyarız.

Ateş Döner Franchise/bayilik başvuru

Ateş Döner Franchise başvurmak için tıklayınız...

Ateş Döner Franchise/bayilik başvuru