Yatırım Bütçesi:
Min:350.000
-
Max:600.000 tl
Burger House’nin hikayesini yaklaşık 20 yıl önceye, Kemal Gürer’in İngiltere’de TJ’S Hamburger’i kurup çok şubeli bir zincir mağaza haline getirmesine kadar, geri götürmek mümkün. Fakat esas hikaye, 2009 yılında Bağdat Caddesi’nde Burger House’nin ilk şubesinin açılmasıyla başlıyor. Kemal Gürer, TJ’S Hamburger’i devredip Türkiye’ye döndükten sonra Borusan’da yöneticilik yapan Özüm Sönmezalp ile yolu kesişir. Özüm Sönmezalp’in Amerika’da MBA yaparken geliştirdiği farklı bir hamburger konsepti fikri, Kemal Gürer’in tecrübesiyle bir araya gelince Burger House’nin de temelleri atılmış olur. Burger House; kurumsal hayattan ayrılarak Burger House yönetimini devralan Gökhan Gürer’in yenilikçi vizyonu ve yatırımlarıyla büyümeye devam etmiştir. Kemal Gürer, Özüm Sönmezalp ve Gökhan Gürer ortaklığı ile ortaya tamamen yerli üretimden oluşan, kullanılan etten ekmeğe kadar her şeyin katkısız olduğu ve büyük bir titizlikle üretildiği, Türkiye’nin en lezzetli hamburgerleri çıktı. Ve hikayenin bundan sonrasını da Burger House hamburgerlerinin tadına bakanlardan dinlemek lazım…
Son güncelleme tarihi: 20 Kasım 2019 06:05
Yatırım Bütçesi
350.000 - 600.000 tl
Firmaya Ait İşletme Adedi
6
Bayi/Franchise Adedi
12
Sağladığı İstihdam
70
Ortalama Kâr Oranı
ORTALAMA % 20
Kârdan Alınan Pay
CİRODAN ALINAN PAY % 5
Bayi/Franchise Hedefi
2019 yılı için 30 yeni franchise
Sektör
Gıda
Kuruluş Yılı
1900
Merkez Ülkesi
Türkiye
İl - İlçe
Belirtilmemiş - Belirtilmemiş
Proje Eğitimi
Var
Pazarlama Eğitimi
Var
Personel Eğitimi
Var
Firma Markası
Burger House