Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Burger House

Yatırım Bütçesi:
Min:350.000 - Max:600.000 tl

Burger House’nin hikayesini yaklaşık 20 yıl önceye, Kemal Gürer’in İngiltere’de TJ’S Hamburger’i kurup çok şubeli bir zincir mağaza haline getirmesine kadar, geri götürmek mümkün. Fakat esas hikaye, 2009 yılında Bağdat Caddesi’nde Burger House’nin ilk şubesinin açılmasıyla başlıyor. Kemal Gürer, TJ’S Hamburger’i devredip Türkiye’ye döndükten sonra Borusan’da yöneticilik yapan Özüm Sönmezalp ile yolu kesişir. Özüm Sönmezalp’in Amerika’da MBA yaparken geliştirdiği farklı bir hamburger konsepti fikri, Kemal Gürer’in tecrübesiyle bir araya gelince Burger House’nin de temelleri atılmış olur. Burger House; kurumsal hayattan ayrılarak Burger House yönetimini devralan Gökhan Gürer’in yenilikçi vizyonu ve yatırımlarıyla büyümeye devam etmiştir. Kemal Gürer, Özüm Sönmezalp ve Gökhan Gürer ortaklığı ile ortaya tamamen yerli üretimden oluşan, kullanılan etten ekmeğe kadar her şeyin katkısız olduğu ve büyük bir titizlikle üretildiği, Türkiye’nin en lezzetli hamburgerleri çıktı. Ve hikayenin bundan sonrasını da Burger House hamburgerlerinin tadına bakanlardan dinlemek lazım…

Son güncelleme tarihi: 20 Kasım 2019 06:05

Yatırım Bütçesi

350.000 - 600.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

6

Bayi/Franchise Adedi

12

Sağladığı İstihdam

70

Ortalama Kâr Oranı

ORTALAMA % 20

Kârdan Alınan Pay

CİRODAN ALINAN PAY % 5

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 30 yeni franchise

Sektör

Gıda

Kuruluş Yılı

1900

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Burger House