Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Doktor Sucuk

Yatırım Bütçesi:
Min:50.000 - Max:85.000 tl

Refleksoloji Uzmanı Dr. Esat Başaran, 'Doktor Sucuk' ile gıda sektörüne girdi. Doktor Sucuk kurucuları Esat Başaran ve Cihan Sır, ilk şubesini İstanbul'da açtı. 

Doktor Sucuk'un zincir markasının yaklaşık 1milyon lira yatırımla ortaya çıktığını ifade etti. Doktor Sucuk ‘ta ana malzemesi sucuktan olan kokoreç, kebap ve tantuni bulunuyor. Şube konseptine göre, çalışanların doktor önlüğüyle servis yapacağını ve steteskopla olacağını belirten Cihan Sır, "Ketçap, mayonezi steril şekilde enjekte edebilecekleri enjektörlerle hizmet verecekler. Kalemimiz enjektör, adisyonumuz reçete şeklinde olacak. Özel üretim sucuklardan 21 çeşit menü çıkardık" dedi.

Doktor Sucuk bayilik veriyor...

Doktor Sucuk ‘un paket servisin olduğu kalabalık lokasyonlarda hizmet vereceğini belirten Sır, ikinci şubenin kalabalık nüfusa sahip şehirlerde yoğun yaya trafiğinin olduğu bir lokasyon içinde olacağını açıkladı.

Büyükşehirler olmak üzere ilk 24 ayda 50 adet franchise vermeyi hedeflediklerini söyleyen Sır, bayiler için metrekare şartı olarak minimum 60 metrekare büyüklük istediklerini belirtti. Doktor Sucuk ‘ta sermaye şartı şimdilik 50 ila 85 bin lira arasında değişiyor. Minimum konseptteki bayilerde menü sandviç tarzı seçeneklerle sınırlı olurken, maksi konseptteki dükkânlarda ise sucukkoreç, sucuktuni ve sucukadanaya kadar farklı alternatiflere yer verilecek. Yeni markanın ilk 5 şubesinde 50 bin liralık isim hakkı bedeli alınmayacak.
 

Son güncelleme tarihi: 20 Kasım 2019 06:04

Yatırım Bütçesi

50.000 - 85.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 50 yeni franchise

Sektör

Fast Food

Kuruluş Yılı

2018

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Doktor Sucuk