Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Pizza Taxi

Yatırım Bütçesi:
Min:700.000 - Max:1.000.000 tl

"Bir hayalin varsa, gerçekleşme ihtimali de vardır" 

Merhaba, ben İlhan Kibar; Hayallerle başladı "Pizza Taxi" markasını kurma girişimim. 1990 yılında, Gıda Mühendisliği Fakültesi son sınıfında, uluslararası bir markanın mutfağında başlayan pizza serüvenim, sektördeki farklı markaların, kasasından mutfağına, yönetiminden kuruculuğuna kadar hemen her bölümünden geçti. 

Bu süreçte gördüm ki Türkiye' den çıkan bir paket pizza markası yoktu. Bunu biz yapabilirdik; Türkiye'nin ilk pizza paket ağını kurabilirdik. Yıllarca kurduğum bu hayali, sevgili eşimin teşviği ile gerçekleştirme zemini oluşturabildiğimizde yıl 2010 du. İlk paket restoranımız Adana Kenan Evren şubemizdir. 

Sistemimizi, hedefimize uygun olarak, paket servis hizmetine göre tasarladık. Paket servis ile birlikte restoran ve al-götür hizmetleri de sunuyoruz şubelerimizde. Markamız kısa sürede marka ismi, kurumsal kimlik görselleri, üretim/ürün kalitesi, Türk damak zevkine uygun lezzetleri, hizmet anlayışı gibi konularda çok ilgi çekti ve olumlu geri bildirimler, bizi büyüme kararı almaya motive etti.  Büyüme kararımız ile birlikte 2013 yılında, gıda mühendisi dostum Serdar Erdağ ile ortaklığa adım attık. Serdar Erdağ 23 yıldır uluslararası bir firmada tedarik zinciri, yatırımlar ve kalite konularında çalışmaktadır. 

Sevgili dostumun ortağım olarak sürece katılımı ile oluşan "güç birliği" sayesinde markalaşma ve kurumsallaşma sürecimiz hızlandı. Nihayet Ocak 2015 itibariyle bayilikler vermeye başladık. Markalaşma ve kurumsal kimlik çalışmalarını dostum ve yol arkadaşım Serdar Erdağ ile birlikte geliştirerek sürdürmeye devam ediyoruz.  

Biz iki gıda mühendisi yol arkadaşı, lezzet yolculuğumuzda bize katılan bayilerimizi iş ortaklarımız olarak görüyoruz. Birlikte büyüyen bir aile olmanın gururu ile bayilerimizin, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın maksimum memnuniyetini hedefliyoruz.

Hayallerinizin gerçek olduğu mutlu yarınlar diliyoruz...


Son güncelleme tarihi: 07 Ekim 2022 01:33

Yatırım Bütçesi

700.000 - 1.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

17

Sağladığı İstihdam

200

Ortalama Kâr Oranı

%15-25

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

50 / 2023

Hedef Bölge

tüm türkiye

Sektör

Fast Food

Kuruluş Yılı

2010

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

ADANA - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Ürün Hizmet Kapsamı

Pizza

Firma Markası

Handar Pizza gıda a.ş.

İş Fırsatı

Franchise, bölge franchise