Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

ProMasaj

Yatırım Bütçesi:
Min:75.000 - Max:98.000 tl

Profesyonel Masaj Hizmetine Ulaşma Güçlüğünü, Nitelikli Personelimiz ve Fiyat Politikamızla Avm'lerdeki Kiosk Konseptimizle Ortadan Kaldırıyoruz. Pro-masaj neden tercih edilmeli? Vizyonumuz gereği ‘’farkımız tarzımız, tarzımız farkımız’’ ilkesi ile hareket edip, yapılmayanı yapma ve ülkemizde olmayan ticari projeleri kendimizce yorumlayıp, hayata geçirme arzusu ile çalışıyoruz. Günümüz postmodernizm çağında hepimiz hayat maratonuna, mevcut hayat şartları gereği mecburi olarak katılıyoruz.

Okul hayatından sonra gelişen bu yorucu ve stresli süreçte, insanlar para kazanırken sağlığını kaybetmekte, yorucu iş hayatının insan vücudunda bıraktığı olumsuz etkiler sonucu zamanla bedensel ve ruhsal rahatlamaya ihtiyaç duymaktadır. Promasaj olarak profesyonel masaj hizmetine ulaşma güçlüğünü, nitelikli personellerimiz ve fiyat politikamızla AVM’lerde görünür şekilde yer alan kiosk konseptimizle ortadan kaldırıyoruz. Gelecek dönem Pro-Masaj Hedefleri Dünyanın birçok ülkesinde alternatif tıp ve terapi hizmeti olarak rağbet gören masaj kültürü toplumumuzda oluşmamıştır. AVM’lerde uyguladığımız, geliştirdiğimiz bu oluşumun toplumumuzda da yer edinecek bir kültüre dönüşmesini ve Promasaj markamızın yakın gelecekte profesyonel masajın tanınmış tek yüzü olmasını hedefliyoruz.

Bunun yanı sıra spa, hamam, refleksoloji, nail art uygulamalarımızın da yer aldığı yepyeni bir hizmet kompleksi üzerinde çalışıp, büyümemizi bu yönde planlıyoruz

Son güncelleme tarihi: 10 Nisan 2019 04:03

Yatırım Bütçesi

75.000 - 98.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

10

Bayi/Franchise Adedi

12

Sağladığı İstihdam

64

Ortalama Kâr Oranı

%10 - %15

Kârdan Alınan Pay

50,000 TL Ciroya Kadar %6

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 20 yeni franchise

Sektör

Hizmet

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

ProMasaj