Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

1Burger

Yatırım Bütçesi:
Min:250.000 - Max:500.000 tl

1 BURGER, Gıda sektöründe 25 yılı aşkın sürede edinilen tecrübelerin bir araya gelmesiyle oluşan 1 YİYECEK İŞLETMELERİ A.Ş tarafından   kurulmuş  %100 yerli bir  hamburger zinciri markasıdır.

Gıda sektöründe özellikle “Hamburger ” üzerine ve  farklı uzmanlık alanlarına sahip kurucu ortakların tüm tecrübelerinin yansıtıldığı markamız, hamburger severlere  butik lezzetler  sunmaktadır. 

Markamızın, gıda sektöründeki hedefi doğal, kaliteli, inovatif burger lezzetine konsantre olmuş bir takım başarısı ile butik Hamburger zinciri  olmaktır. Doğadan beslenen özel çiftlik danalarımızdan elde edilen doğal ve katkı maddesiz burger köftesi ve özel “1 BURGER” sosunun harmanlanması ile Hamburger severlere  sunulmaktadır.

Müşterilerimizin, 1 BURGER ailesinin bireyleri olduğu düşüncesiyle müşteri memnuniyetinin her şeyin üzerinde olduğu gerçeği vazgeçilmez prensiplerimizdir.

Biz  1 Aileyiz....

100 Yerli ve Milli 1Burger , 1 Yiyecek A.Ş. markasıdır. Sektöre hakim yabancı markalara natif olarak, lezzetten ve kaliteden ödün vermeden, hem bir fast food hem de bir gurme burger konsepti ile, rahat samimi, uygun fiyatlı konseptinde müşterilerini ağırlamaktadır. Satınalma - Mutfak - Depolama gibi kritik süreçlerini en optimal yöntemlerle yönetebilen 1 Yiyecek A.Ş, ortalama 15 kar marjı fırsatı ile girişimciler için kazançlı bir iş fırsatı sunuyor.

Son güncelleme tarihi: 20 Kasım 2019 06:04

Yatırım Bütçesi

250.000 - 500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

4

Sağladığı İstihdam

50

Ortalama Kâr Oranı

%15-20

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 20 yeni franchise

Sektör

Gıda

Kuruluş Yılı

2017

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Ürün Hizmet Kapsamı

Fast Food

Firma Markası

1Buger

BAYİLİK ŞARTLARI

    • Gerekli İş Yeri Özellikleri : Konsept minimum 100 m2 bir dükkanda kurulabiliyor.Cadde veya AVM konsepti olabiliyor.
    • Girişimcide Aranan Özellikler : Girişimci motivasyonuna sahip,kendisini markanın iş ortağı olarak gören,markanın çalışma prensipleriyle uyumlu çalışabilecek,iş disiplinine sahip,yeniliklere açık vizyon sahibi yatırımcılar.
    • Bayilik / Franchise Görüşmelerinin İşleyiş Sırası : Başvurusu uygun bulunan adaylar 1Burger franchise uzmanı tarafından aranarak ön görüşme gerçekleştirilir. Yatırım konusunda ilerlemek isteyen adaylar ile yüz yüze görüşülür. Her iki taraf için uygun olması halinde yatırım planlanan bölge için bölge tahsis protokolü imzalanır. Protokol sonrası aday tarafından önerilen lokasyonlar 1Burger saha ekibi tarafından yerinde incelenir. Yatırım için en doğru lokasyon birlikte belirlenir. Lokasyon seçimiyle birlikte 1Yiyecek A.Ş.ve aday arasında franchise sözleşmesi imzalanır.