Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Bakermill Burgershop

Yatırım Bütçesi:
Min:450.000 - Max:900.000 tl

Yüksek standartta servis edilen ürünlerinin yanı sıra, markasının sunduğu deneyim ve değerleri her zaman ön planda tutar. Kalite, tazelik, hijyen ve misafirperverlik bizim oluşumumuzda önemli rol oynayan ve bizi başarıya taşıyan değerlerimizdir. Biz vasıflı ve kendini bu işe adayacak takım arkadaşları arıyoruz. Bunun için enerjiye, sıkı çalışmaya ve pozitif bakış açısına ihtiyaç var. Bizim yaptığımız gibi insanları sevmeli ve inanmalı, iyi bir kalbe sahip olmanın iyi bir şirket sahibi olmak kadar önemli olduğunu bilmelisiniz. Bizimle franchise anlaşması yapmanın avantajları; Bünyemizde bulunan başarılı mimarlarımız, profesyonel reklam ajansımız ve deneyimli eğitmenlerimizle her aşamada sizinleyiz.

Vizyon
Öncelikli olarak Türkiye, daha sonra da dünya pazarında grill ve pub konseptinde güvenilir, güleryüzlü, lezzetli ve tercih edilen bir marka olmaktır.

Misyon
Misafirlerimizi restoranlarımızda ağırlarken, onlara lezzetli yemekler sunmanın yanısıra huzur ve mutluluk duydukları bir ortam sağlamaktır. Misafirlerimizin deneyimledikleri süreçleri standardize ederek tüm şubelerde aynı memnuniyet düzeyine ulaşmaktır.

Son güncelleme tarihi: 20 Kasım 2019 06:04

Yatırım Bütçesi

450.000 - 900.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

5

Ortalama Kâr Oranı

%30 - %40

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 13 yeni franchise

Sektör

Fast Food

Kuruluş Yılı

2018

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Bakermill Burgershop