Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Doğal AVM

Yatırım Bütçesi:
Min:15.000 - Max:0 tl

Mons İnternet Hizmetleri, e-ticaret sektörüne yeni bir soluk getirmek üzere, MNK Şirketler Grubu iştiraki olarak Haziran 2012’de kuruldu.

Mons İnternet Hizmetleri, MNK Grubu'nun 50 yıla dayanan tecrübesini ve itibarini, teknoloji ve inovasyon ile kullanarak bu sektörde de kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini maksimum noktada tutmak istemesinden doğmuştur.

Mons İnternet Hizmetleri, e-ticaret yatırımı olarak, çok sayıda organik, doğal, ev ve el yapımı ürün satıcısını tüm Türkiye'deki milyonlarca doğal ürün alıcılarıyla buluşturan açık pazar platformu olarak ' dogalavm.com' sitesini açtı.


Bu platformda organik, doğal, ev ve el yapımı ürün satıcıları kendi dükkanlarını açarak doğal ürünlerini Dogalavm.com sitesi sayesinde tüketiciye ulaştırabiliyorlar. 
Mons Internet; doğal ürün satıcılarının dışında; evinde kendi reçelini, salçasını, tarhanasını vb. yapan, bahçesinde meyve ve sebzesini yetiştiren ama ürünlerini dükkan açmanın maliyetli olması nedeniyle satacak yer bulamayan kişilere de destek olmaktadır. Dogalavm.com ihtiyaç sahibi kişilerin ürünlerinden gelir elde etmelerini sağlayan ve destek olan bir platformdur. Kolay kullanımlı paneli sayesinde herkesin ürün ekleyip satabileceği basit bir sisteme sahip bir alt yapısı vardır.

Dogalavm.com; taze ve organik gıda ürünlerinden, organik deterjan ve kozmetiğe, yöresel tatlılardan anne bebek ürünlerine, doğal ürünlerle yapılmış mutfak aletlerinden oyuncaklara kadar farklı tercih ve gereksinimlere hitap eden binlerce ürün, alışveriş miktarı arttıkça puan kazandıran altyapısı ile üyelerine yeni bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Siz de bu doğal ürün cennetine girebilir, çok çeşitli ürün ve dükkanın bir arada olduğu dogalavm.com'da alışverişin tadını çıkartabilir ve kendi işini yapan kişilere destek olabilirsiniz.

Son güncelleme tarihi: 21 Mart 2019 02:58

Yatırım Bütçesi

15.000 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

2

Bayi/Franchise Adedi

4

Sağladığı İstihdam

8

Ortalama Kâr Oranı

%20

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 10 yeni franchise

Adres

Yukarı Dudullu Mahallesi Dudullu Organize Sanayi Bölgesi 2.Cadde No:18 Ümraniye/İSTANBUL

Sektör

Hızlı Tüketim Ürünleri

Kuruluş Yılı

2015

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Doğal AVM