Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Fara Medya

Yatırım Bütçesi:
Min:25.000 - Max:65.000 dolar

Fara Medya, 2016 yılında, Ürgüp'te kurulmuştur. Şirketimiz, dünyanın dört bir yanındaki teknolojik gelişmeleri takip ederek, bu gelişmeleri Türkiye’ye tanıtıp, sektördeki son yenilikleri ülkemize kazandırmaktadır. Bu misyon dahilinde, dijital reklamcılık sektöründeki son trend ürünlerden biri olan Hypervsn ile, Türkiye’deki reklam sektörüne yeni bir soluk getirerek, reklamcılık sektöründeki ezberleri baştan aşağı değiştirmeyi hedeflemektedir.

Hypervsn, benzersiz 3D video içeriğinizi hologram efekti ile oluşturmak, yönetmek ve görüntülemek için kullanılan en yeni görsel çözümdür. Akıllı bir Hypervsn Yönetim Platformunu ve etkileyici, havada hareket eden 3D görsel üreten yüksek teknoloji ürünü bir donanıma sahip Hypervsn projeksiyon ünitesini benzersiz bir şekilde birleştirir.

Hypervsn çözümü iş gereksinimlerinizi göz önünde bulundurarak geliştirildi. Özel bir bulut tabanlıa yönetim platformu tarafından desteklenen hafif bir projeksiyon ünitesini, eğlence mekanları veya herhangi bir etkinlikte yer alan hemen hemen her müşteride kullanmanıza olanak tanınmaktadır. İhtiyaç duyduğunuz kadar çok sayıda ve birçok birimden oluşan bir Hypervsn şebekesi oluşturarak işletmenizin etkisini de güçlendirebilirsiniz. Uzaktan, etkin ve sorunsuz.


Müşterilerinizin Olduğu Her Yerde !

Müşterilerinizi etkilemenin ve dikkatlerini çekmenin en hızlı yolu.

Hypervsn çözümü iş gereksinimlerinizi göz önünde bulundurarak geliştirildi. Özel bir bulut tabanlı yönetim platformu tarafından desteklenen hafif bir projeksiyon ünitesini, eğlence mekanları veya herhangi bir etkinlikte yer alan hemen hemen her müşteride kullanmanıza olanak tanınmaktadır. İhtiyaç duyduğunuz kadar çok sayıda ve birçok birimden oluşan bir Hypervsn şebekesi oluşturarak işletmenizin etkisini de güçlendirebilirsiniz. Uzaktan, etkin ve sorunsuz.


Son güncelleme tarihi: 16 Nisan 2019 05:52

Yatırım Bütçesi

25.000 - 65.000 dolar

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

1

Sektör

Reklamcılık

Kuruluş Yılı

2016

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Fara Medya