Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Filozofi

Yatırım Bütçesi:
Min:50.000 - Max:90.000 euro

Hızla akan hayat, koşturmacalar ve zamansızlığın arasında insanlar kendini özel ve değerli hissetmek, kısıtlı olan zamanını da nitelikli geçirmek istiyor. Özel hissetme ihtiyacı dünyanın her alanında devrim yaratırken kahve kültürünü de teğet geçmedi. İnsanlar artık makinelerden bir tuşla alabildiği standart kahveyi, paketli kahveyi ya da zincirleşmiş herhangi bir markayı tüketmek istemiyor. Kendini ve zamanını değerli kılmak adına özel olarak hazırlanmış kaliteli ve konforlu bir deneyim istiyor. sunuyor.

Çekirdeğin kalitesi, kavruluşu, öğütülüşü, kahve/su oranı, servis edilişi… Bütün bunlar 1. ve 2. dalga kahve tüketimini geride bırakmamıza neden olurken, bizleri bir devrimle 3. nesil kahvecilik kavramını benimsemeye itiyor..

"Propper Coffe" sloganıyla 2016 yılında Akmerkez’de bulunan Take a Seat çatısı altında yemek öncesi ve sonrası misafirlerine aradıkları deneyimi yaşatmak üzere hizmete başlayan Filozofi, birçok özel kahvenin yanı sıra çayları ve lezzetli atıştırmalıklarıyla da misafirlerine keyif alacakları bir atmosfer sunuyor.

Son güncelleme tarihi: 21 Mart 2019 03:09

Yatırım Bütçesi

50.000 - 90.000 euro

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Sağladığı İstihdam

4

Ortalama Kâr Oranı

%30 ve üzeri

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 5 yeni franchise

Adres

Akmerkez En Üst Kat(Yemek Katı). Etiler/İstanbul

Sektör

Gıda

Kuruluş Yılı

2016

Merkez Ülkesi

Belirtilmemiş

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Filozofi