Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Pilot Garage

Yatırım Bütçesi:
Min:150.000 - Max:150.000 tl

2011 yılında kurulan Pilot Garage Oto Ekspertiz, geçmişten gelen bilgi birikimi ve tecrübelerle Türkiye’de her geçen gün genişleyen bayi ağıyla ekspertiz alanında otomobil Ekspertiz / Oto Check Up franchise sistemini kurarak güvenli otomobil alım satımı yapmak isteyen müşterilerine, araçlarını işinin uzmanı sertifikalı ustaların son teknoloji cihazlarla kontrol ettikleri araçların ekspertiz raporlarıyla hizmet vermeyi amaçlıyor. 

Pilot Garage Oto Ekspertiz, dünyada kullanılan son teknoloji makinalar, profesyonel servis imkânları, konusunda uzman kadrosu ve raporlu sunumları ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmanın haklı gururunu yaşıyor. Türkiye’de 2. el otomobil / araç alım - satım sırasında herkesin güvendiği firmada esas alınan, alım satım sırasında ekspertizlik hizmeti vererek yaşanan sorunları çözmek, alım satım sırasında doğabilecek aldatmaları ortadan kaldırmak ve araçların değerinde alınıp satılması ve ücret ödemelerine katkıda bulunmak. Pilot Garage, karşılıklı iyi niyetin istismar edilmesinin önüne geçerek güven ortamında ticaret yapabilmesi için kurulmuştur. 

Pilot Garage Oto Ekspertiz, personel kadrosunun uzman sertifikalı ve tüm eğitimlerini tamamlamış güler yüzlü, işini yapmaktan keyif alan ekiplerden oluşmasına dikkat etmenin yanı sıra son model elektronik ve mekanik oto ekspertiz makinalarıyla müşterilerine alanında en iyi hizmeti vermeyi kendisine ilke edinmiştir. Prensiplerinden asla taviz vermeden, tarafsız ve dürüstlük üzerine inşa ettiği firma politikasıyla Pilot Garage Oto Ekspertiz için, müşterilerinin ve çalışanlarının mutluluğu her şeyden önemlidir.
 

Son güncelleme tarihi: 11 Ocak 2019 02:45

Yatırım Bütçesi

150.000 - 150.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

26

Kârdan Alınan Pay

Ekspertiz Başına 7 TL

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 80 yeni franchise

Sektör

Otomotiv

Kuruluş Yılı

2011

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Pilot Garage